måndag 16 december 2013

Att titta inåt

Dagens inlägg blir ett kort ett, men förhoppningsvis kärnfullt.

Jag fastnade för följande citat från en av de bloggar jag följer.
Hur många fler svar ska vi människor behöva finna utanför oss själva innan vi börjar titta inåt?
Det är precis det den här bloggen handlar om. För min del lyckas saker utanför mig bara hålla min uppmärksamhet borta från att känna en känsla av meningslöshet under en högst begränsad tid. Sedan är jag tillbaka på ruta 1.
 

Med denna blogg försöker jag istället titta inåt. Hitta svaret inom mig. Jag försöker använda all visdom som finns hos människor i min omvärld och använder också omvärlden som en spegel av mig själv, men i slutändan är jag övertygad om att det är inom mig jag kommer hitta svaret.

Var letar du?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar