måndag 18 januari 2016

Omedveten självinsikt

För lite drygt två år sedan, i inlägget Allt börjar med varför beskrev jag mig själv på följande sätt.
Jag är en erfaren programmerare som är analytisk och kan förstå svåra problem. Jag försöker alltid skapa enkla lösningar.
Det är förmodligen sant. I ljuset av Ingen "quick fix" får de dock en helt annan innebörd.


I det senare inlägget funderar jag kring ifall jag kanske varit lite för naiv och förväntat mig en allt för enkel lösning på ett väldigt komplext problem. När jag sedan läste min beskrivning av mig själv fick jag en känsla av insikt. Jo, det är nog just vad jag har gjort.

Jag avslutar med ett uttryck som brukar härledas till Albert Einstien:
Everything should be made as simple as possible, but no simpler.
 Skyldig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar